02:51 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών τονίζει ότι το περιστατικό ομηρείας «ουδεμία σχέση έχει με τις επιχειρήσεις» εντός της αγοράς.

Το περιστατικό απαγωγής και ομηρίας που φέρεται να σημειώθηκε στη λαχαναγορά του Ρέντη δεν είχε σχέση με τις επιχειρήσεις του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, τονίζει ο Σύνδεσμος με ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χτεσινές αναφορές, ένας Αιγύπτιος έμπορος φρούτων και λαχανικών με αποθήκη στη λαχαναγορά του Ρέντη μαζί με άλλους δύο υπαλλήλους του, φέρεται να κράτησε όμηρο έναν Έλληνα υπάλληλό του και να ζητούσε λύτρα για να τον απελευθερώσει.

Ο Αιγύπτιος υποστηρίζει ότι ο Έλληνας υπάλληλός του είχε αφαιρέσει πάνω από 20.000 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης και για αυτόν τον λόγο και τον απήγαγε. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, έτσι θέλησε να πάρει πίσω τα κλεμμένα χρήματά του.

«Ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών διευκρινίζει ότι το περιστατικό ομηρίας Έλληνα εργαζομένου από τον Αιγύπτιο εργοδότη του […] ουδεμία σχέση έχει με τις επιχειρήσεις μας που λειτουργούν εντός του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Σύνδεσμος προσθέτει ότι στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, τα καταστήματα είναι χώροι πώλησης προϊόντων κι όχι αποθήκες.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου κλείνει διατυπώνοντας αίτημα για επανόρθωση καθώς, όπως σημειώνει, «δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις για τις επιχειρήσεις μας στην Κεντρική Αγορά Αθηνών».

Tags:
ομηρία, απαγωγή, αγορά, λαχαναγορά, Ρέντη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK