18:22 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 01
Βρείτε μας

Από σήμερα ξεκινά τηλεοπτική καμπάνια ενημέρωσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τον κορονοϊό σχετικά με την τήρηση των μέτρων αποφυγής της διασποράς του νέου ιού στις εκπαιδευτικές δομές.

Νέα καμπάνια ξεκινά από σήμερα να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας με στόχο την ενημέρωση των μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού σε εκπαιδευτικές δομές.

Το σποτ με σλόγκαν «μαθαίνουμε ασφαλείς» τονίζει την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές, το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών και την τήρηση αποστάσεων στα διαλείμματα.

Παράλληλα, Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας ενάντια στον νέο ιό εκτός από το σποτ ενισχύεται και με την ιστοσελίδα mathainoumeasfaleis.gov.org όπου περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές καθώς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις και οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Επίσης, περιλαμβάνονται και άλλες δράσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με τον έλεγχο της εξάπλωσης του κορονοϊού.

 

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
παιδιά, παιδί, μαθητές, σχολεία, σχολείο, καμπάνια, μάσκες, σποτ, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK