17:40 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (369)
0 0 0
Βρείτε μας

«Οι μάσκες που χαμογελούν όπως αυτοί που αγαπάς» τιτλοφορείται το νέο βίντεο που δημοσιεύει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τον κορονοϊό, ενόψει της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία.

Νέα ενημερωτική καμπάνια για τον κορονοϊό από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Το βίντεο απευθύνεται στους μαθητές – κυρίως – με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. 

«Γιατί φοράμε όλοι τις μάσκες μας; Για να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία συμπληρώνεται:

«Επειδή όλοι, ενήλικες και παιδιά, είμαστε μαζί σε αυτή την προσπάθεια. Αποδεικνύουμε πως νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους που αγαπάμε, καθώς και για όλους εκείνους που δεν γνωρίζουμε, αλλά θα μπορούσαν να είναι ο παππούς μας ή κάποιο άλλο αγαπημένο μας πρόσωπο».

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, «τα παιδιά φορούν τις μάσκες τους για να προστατεύσουν τους ανθρώπους που αγαπούν και οι μάσκες κάνουν τα μαγικά τους! Γιατί οι αγαπημένοι μας καταλαβαίνουν ότι νοιαζόμαστε για αυτούς. Και μέσα από τις δικές μας μάσκες, μας χαμογελούν

Οι μάσκες που χαμογελούν, όπως αυτοί που αγαπάς».

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (369)
Tags:
βίντεο, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, άνοιγμα σχολείων, σχολείο, μαθητές, μάσκα προστασίας, μάσκα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK