16:51 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή ολοκληρώνεται καθώς το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους. Εντός της ημέρας ανακοινώνεται η ποινή.

Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, από τους δικαστές και τους ενόρκους της πολύκροτης δίκης, σήμερα, Δευτέρα.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τις ποινές που θα επιβληθούν στα δύο αδέλφια από τη Βουλγαρία αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, όπως μετέδωσε το lawandorder.gr, προσθέτοντας ότι την καταδίκη των κατηγορουμένων είχε ζητήσει και η χήρα του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα.

Η Βικτώρια Καρύδα που παρακολουθεί καθημερινά τη δίκη είχε καλέσει το δικαστήριο να καταδικάσει τους κατηγορούμενους και να τους επιβάλλει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή των δύο κατηγορουμένων, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς τους και σημειώνοντας ότι δεν είχαν σκοπό να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα ούτε και να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά.

Το χρονικό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή στη Βούλα

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ στη Βούλα τον Οκτώβριο του 2018.

Δύο άνδρες πλησίασαν τον επιχειρηματία την ώρα που αυτός έβγαινε από το σπίτι του και επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του. Ο ένας πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα, πριν τραπεί σε φυγή με τον συνεργό του.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες, που είχαν σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη των δύο ανδρών από τη Βουλγαρία.

Tags:
Δικαιοσύνη, Βικτώρια Καρύδα, δικαστήριο, δίκη, δολοφονία, Γιάννης Μακρής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK