02:47 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (502)
0 0 0
Βρείτε μας

Τον ξυλοδαρμό ενός καθηγητή από πατέρα μαθητή καταγγέλλει ο Σύλλογος διδασκόντων σχολείου στην Κρήτη, καθώς, όπως αναφέρεται, ο εκπαιδευτικός ζήτησε από το παιδί να φορέσει μάσκα για να μπει στο σχολείο.

Καθηγητής σε σχολείο της Κρήτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γονέα μαθητή, σύμφωνα με καταγγελία που κάνει ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου. Λόγος της επίθεσης ήταν η άρνηση του εκπαιδευτικού να επιτρέψει την είσοδο του παιδιού στο σχολείο, καθώς δεν φορούσε μάσκα

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της προσέλευσης των μαθητών στο σχολείο για τον σημερινό αγιασμό.

Ο καθηγητής, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, ζήτησε από τον πατέρα να φορέσει το παιδί μάσκα για να μπει στο σχολείο και τότε εκείνος του επιτέθηκε, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται.

Ο εκπαιδευτικός, μετά την επίθεση, κατέληξε στο νοσοκομείο.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου γίνεται λόγος περί «αναίτιας και βίαιης σωματικής και λεκτικής επίθεσης».

«Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δεν θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο» συμπληρώνεται.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (502)
Tags:
μάσκα, Κρήτη, επίθεση, ξυλοδαρμός, άνοιγμα σχολείων, σχολεία, σχολείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK