01:15 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (411)
0 10
Βρείτε μας

Οι μάσκες ήταν ο πρωταγωνιστής της φετινής έναρξης της σχολικής χρονιάς για πολλούς λόγους. Ένας ήταν ότι κάποιοι μαθητές έλαβαν μάσκα προστασία… full face, προκαλώντας σχόλια στο Twitter.

Τα πρόσωπα παιδικά και οι μάσκες τεράστιες. Οι αστοχίες που εντοπίστηκαν στις μάσκες που μοιράστηκαν σε μαθητές κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν πέρασαν ασχολίαστες από τους χρήστες του Twitter.

​Προστασία από τον κορονοϊό και το κακό μάτι, σχολίασε ενδεικτικά, χρήστης του Twitter, αναφερόμενος στο γεγονός ότι κάποιες μάσκες αντί να καλύπτουν μόνο το στόμα και τη μύτη των παιδιών, κάλυπταν ολόκληρο το πρόσωπο.

​Πρόκειται για τις μάσκες που μοιράστηκαν σήμερα στους μαθητές, καθώς η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολείων, στους εξωτερικούς χώρους όταν υπάρχει συνωστισμός, καθώς και στα μέσα μεταφοράς μαθητών.

​Σε περίπτωση που μαθητής δεν φοράει μάσκα, θα λαμβάνει απουσία καθώς δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην τάξη.

Κάποιοι από τους χρήστες εμπνεύστηκαν και άλλες χρησιμότητες της μάσκας όπως το παιχνίδι της τυφλόμυγας:

Τα απρόοπτα, ωστόσο, δεν έλειψαν, καθώς παιδιά χωρίς μάσκα έμειναν εκτός. Σε μία περίπτωση στην Κρήτη πατέρας επιτέθηκε σε καθηγητή.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (411)
Tags:
άνοιγμα σχολείων, σχολείο, σχολεία, υποχρεωτική χρήση μάσκας, υφασμάτινη μάσκα, μάσκα προστασίας, μάσκα, μάσκες, Twitter
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK