08:16 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 60
Βρείτε μας

Τα Mere, η εκπτωτική ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ετοιμάζονται για την είσοδο στην ελληνική αγορά. Πού μπορεί να ανοίξουν τα πρώτα καταστήματα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την «πρεμιέρα» της ρωσικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Mere στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις πόλεις που θα ανοίξουν καταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε γίνει γνωστό πως η ρωσική αλυσίδα ετοιμάζεται για είσοδο στην ελληνική αγορά και πως αναζητά χώρους για τα καταστήματά της σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με πληθυσμό πάνω από 25.000 κατοίκους και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Πού μπορεί να δούμε τα πρώτα καταστήματα Mere

Παρότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, τα πρώτα καταστήματα Mere ενδέχεται να ανοίξουν σε Αθήνα, Τρίπολη και Λάρισα, όπως μετέδωσε το news247.gr προσθέτοντας ότι η αλυσίδα είτε βρίσκεται κοντά είτε έχει υπογράψει συμφωνίες για ακίνητα.

Η ρωσική αλυσίδα έχει θέσει ως προϋποθέσεις για τα ακίνητα που θα στεγάσουν τα καταστήματά της, να βρίσκονται σε πόλεις και οικισμούς άνω των 25.000 κατοίκων, μέσα σε πόλεις, βιομηχανικές ζώνες ή κοντά σε πολυσύχναστους δρόμους. Ο καθαρός χώρος θα πρέπει να είναι μεταξύ 650 και 1.100 τ.μ. και να διαθέτει τουλάχιστον 10 θέσεις στάθμευσης.

Ποια είναι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere

Η Mere είναι θυγατρική εταιρεία του ομίλου Torgservis που ιδρύθηκε το 2009. Πρόκειται για αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ που κατέχουν την τρίτη θέση στη ρωσική αγορά με πάνω από 1.500 καταστήματα.

Η αλυσίδα εμπορεύεται κυρίως προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας κι όχι επώνυμα, κρατώντας έτσι χαμηλά το κόστος των προϊόντων.

Ανακοινώνοντας την είσοδο στην Ελλάδα, η αλυσίδα είχε αναφέρει:

«Στους καταναλωτές προσφέρουμε όλα τα είδη, τρόφιμα και μη, σε τιμές 30 έως και 80% χαμηλότερες από τις τιμές της αγοράς. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους παραγωγούς, μικρούς και μεγάλους και προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα. Στους προμηθευτές προσφέρουμε αυτόματες πληρωμές κάθε εβδομάδα για ό,τι έχει πωληθεί στη διάρκειά της. Η συνεργασία είναι διάφανη και ειλικρινής. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή επιβαλλόμενες εκ των υστέρων εκπτώσεις. Οι τιμές που αναφέρονται στη σύμβαση προμήθειας είναι οι τιμές που λαμβάνει ο προμηθευτής στον τραπεζικό του λογαριασμό».
Tags:
καταστήματα, Σούπερ μάρκετ, Mere, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK