10:52 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Φωτιά στη Μόρια (109)
0 12
Βρείτε μας

Σε έξι ανέρχονται πλέον οι συλλήψεις μεταναστών που είναι υπεύθυνοι για τον εμπρησμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Οι ελληνικές αρχές έχουν προχωρήσει σε έξι συλλήψεις Αφγανών που ευθύνονται για τον εμπρησμό του ΚΥΤ της Μόριας πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνελήφθη ένας έκτος αλλοδαπός στη Μυτιλήνη, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί και αναζητείτο από τις αρχές για τους εμπρησμούς και λοιπά αδικήματα στη Μόρια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανακοίνωσε νωρίτερα πως πέντε άτομα συνελήφθησαν για τον εμπρησμό του καταυλισμού της Μόριας.

«Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται. Είναι πέντε νεαρά άτομα αλλοδαποί» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Παράλληλα, σύμφωνα με το OPEN, o άνθρωπος που φαίνεται στο βίντεο να ανάβει φωτιές σε θάμνους είναι ένας εκ των ανδρών αφγανικής καταγωγής, που κατηγορούνται για τον εμπρησμό.

Οι διάσπαρτες εστίες φωτιάς σε πολλά και διαφορετικά σημεία εξαπλώθηκαν γρήγορα, με αποτέλεσμα το ΚΥΤ να τυλιχτεί στις φλόγες και να καταστραφεί τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Θέμα:
Φωτιά στη Μόρια (109)
Tags:
αφγανός πρόσφυγας, Αφγανιστάν, Αφγανός, πρόσφυγας, πρόσφυγες, μετανάστης, μετανάστες, δομή μεταναστών, συλληφθέντες, συλλήψεις, Λέσβος, Μυτιλήνη, ΚΥΤ Μόριας, Μόρια, εμπρηστής, εμπρησμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK