06:35 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2515)
0 0 0
Βρείτε μας

Το περιστατικό βίας κατά του καθηγητή στα Χανιά, θορύβησε μέχρι και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, που το καταδίκασε απερίφραστα.

Με τρεις κατηγορίες διώκεται ο γονέας στα Χανιά που επιτέθηκε σε καθηγητή ο οποίος δεν άφησε το παιδί του να μπει στο σχολείο επειδή δεν φορούσε μάσκα ενώ από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του 45χρονου, πρόταση που έγινε αποδεκτή στο δικαστήριο, στη διαδικασία που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας καταδικάστηκε για 14 μήνες (οκτώ για πρόκληση σωματικών βλαβών, τρεις για εξύβριση και τρεις για απειλή εις βάρος του καθηγητή), με αναστολή τριών ετών, με τον προϋπόθεση να καταβάλει το ποσό των 400€ στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου ως δωρεά και για κοινωφελή σκοπό.

Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα πως ο συνήγορος του κατηγορούμενου επεσήμανε προς τις δικαστικές αρχές πως ο πελάτης του δεν είναι βίαιος και επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια.

Από την πλευρά του, ο καθηγητής, θύμα της επίθεσης, χαρακτήρισε «χάδι» την ποινή, ενώ έκανε γνωστό ότι είχε δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2515)
Tags:
γονείς, πατέρας, άνοιγμα σχολείων, σχολεία, σχολείο, ξυλοδαρμός, ξύλο, βία, Χανιά, Κρήτη, καθηγητής, καθηγητές, μαθήματα, μαθήτρια, μαθητές, μαθητής, υποχρεωτική χρήση μάσκας, χειρουργική μάσκα, υφασμάτινη μάσκα, αυτοσχέδια μάσκα, μάσκα προστασίας, μάσκες, μάσκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK