23:22 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (502)
0 0 0
Βρείτε μας

Με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Πετρούπολης ανακοίνωσε ότι εκπαιδευτικός σε σχολείο της πόλης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ένας εκπαιδευτικός σε σχολείο της Πετρούπολης, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Δυστυχώς εντοπίστηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην πόλη μας. Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας» έγραψε ο κ. Βλάχος, ανακοινώνοντας ότι το σχολείο θα κλείσει μόνο με απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας.

Η ανάρτηση του δημάρχου Πετρούπολης

«Ψυχραιμία: Δυστυχώς εντοπίστηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό στην πόλη μας. Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ο δ/ντης δευτεροβάθμιας. Σήμερα απολύμανση του Σχολείου από τα συνεργεία μας. Το σχολείο κλείνει μόνο με απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας. Υπάρχουν δυστυχώς και άλλα κρούσματα στη πόλη μας. (Και διασωληνομενοι) Πολίτες μην ακούτε τους συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους προφυλαχθείτε, προστατέψτε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών και όλα θα πάνε καλά !!!» έγραψε ο κ. Βλάχος.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (502)
Tags:
πανδημία, Πετρούπολη, σχολείο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK