23:52 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (502)
0 10
Βρείτε μας

Έντονος τσακωμός με χαρακτηρισμούς μεταξύ ενός οδηγού λεωφορείου και δύο επιβατών για τη χρήση μάσκας προστασίας, έλαβε χώρα στην Αττική πριν από δύο ημέρες.

Λεκτική αντιπαράθεση είχαν το πρωί της Δευτέρας ένας οδηγός του λεωφορείου της γραμμής Α8 στο Μαρούσι, με δύο γυναίκες και αφορμή ήταν η χρήση προστατευτικής χρήσης μάσκας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το MEGA, η δεύτερη γυναίκα κατήγγειλε πως ήταν μάρτυρας σε περιστατικό όπου μία επιβάτιδα κρατώντας δύο σακούλες ψάχνοντας να βρει τη μάσκα, άκουσε τις παρατηρήσεις του εν λόγω οδηγού.

Τελικά η γυναίκα κατέβηκε από το λεωφορείο και μια άλλη επιβάτιδα ζήτησε εξηγήσεις από τον οδηγό, λέγοντάς του πως «δεν είχατε δικαίωμα να βρίσετε την κοπέλα».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο γυναίκες έχουν ήδη καταγγείλει το περιστατικό στον ΟΑΣΑ.

Η Ο.ΣΥ. καταδικάζει το συμβάν

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. (Οδικές Συγκοινωνίες) καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τις αρχές και την πολιτική της.

«Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες» καταλήγει η Ο.ΣΥ.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (502)
Tags:
επεισόδιο, τσακωμός, οδηγοί, οδηγός, γυναίκα, γυναίκες, επιβάτης, επιβάτες, Αθήνα, Περιφέρεια Αττικής, Αττική, λεωφορείο, λεωφορεία, υποχρεωτική χρήση μάσκας, μάσκες, μάσκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK