18:16 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (371)
0 01
Βρείτε μας

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook γιατρός καλεί τους πολίτες να φορούν μάσκα. «Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή».

Να χρησιμοποιούν μάσκα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού καλεί γιατρός τους πολίτες ώστε να «αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή».

Με ανάρτησή της στο Facebook η γιατρός Ελένη Ισχάκη τονίζει ότι ότι πριν έξι μήνες οι πολίτες χειροκροτούσαν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και εκείνοι απαντούσαν ότι κάνουν απλά το καθήκον τους. Πλέον, όπως υπογραμμίζει, είναι η ώρα οι πολίτες να κάνουν το δικό τους καθήκον, επισημαίνοντας ότι «λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή».

«Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού» σχολιάζει χαρακτηριστικά η γιατρός.

Η ανάρτηση της γιατρού

«Πριν 6 μήνες μας χειροκροτουσες. Ήμασταν ήρωες λέει..... Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε εσύ ο ήρωας μας, κάνε εσύ το δικό σου καθήκον. Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή. Δεν κινδυνολογω. Με ήδη το 60%των κλινών κατειλλημενων από covid είναι αυτονόητη η εξέλιξη. Ακομη κι αν δεν πιστευεις του πολιτικους, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψέ τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τα νούμερα των διασωληνωμενων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού....Ακομα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτο» έγραψε η κα Ισχάκη.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (371)
Tags:
μέτρα προστασίας, γιατρός, μάσκα, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK