13:04 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό κατήγγειλε νέο περισταστικό βίας με θύμα εργαζόμενο στη Λήμνο.

Σε δημοσιοποίηση καταγγελίας σύμφωνα με την οποία σημειώθηκε χειροδικία σε βάρος εργαζομένου, προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση, ένας εργοδότης στη Λήμνο «φαίνεται ότι ζήλεψε τις πρακτικές των συναδέλφων του σε Λευκάδα και Ηράκλειο Κρήτης και χειροδίκησε εναντίον εργαζόμενου του ξενοδοχείου του».

«Ο εργοδότης μόλις μπήκε στον χώρο εργασίας, επιτέθηκε φραστικά στον εργαζόμενο και τον χτύπησε στο πρόσωπο αιφνιδιάζοντάς τον» προσθέτει στη συνέχεια η ΠΟΕΕΤ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εργαζόμενος υπέβαλε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και επισκέφτηκε και το νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί.

«Επιτέλους, πρέπει να καταλάβουν όλοι πως είμαστε εργαζόμενοι, με αξιοπρέπεια και δεν ανεχόμαστε από κανέναν να μας θίγει έτσι βάναυσα. Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να πάρουν θέση τώρα καθώς και την ΠΟΞ να καταδικάσει τις πράξεις βίας των επιχειρηματιών-μελών της» καταλήγει η ανακοίνωση.
Tags:
καταγγελίες, καταγγελία, επίθεση, βία, εργοδοσία, Λήμνος, εργαζόμενοι, εργαζόμενος, υπάλληλοι, ξενοδοχεία, ξενοδοχείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK