16:25 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 στα Προπύλαια, καλούν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ & ΔΟΕ με στόχο να διαδηλώσουν προς τη Βουλή.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διοργανώνουν αύριο το απόγευμα στην Αθήνα οι εκπαιδευτικοί, διαδηλώνοντας για τα μεγάλα κενά και τις ελλείψεις στα σχολεία.

Η ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, αναφέρει πως μπροστά στην επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, τα τεράστια κενά και τις ελλείψεις: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 στα Προπύλαια».

Την ίδια στιγμή και το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα ανεπαρκή υγειονομικά μέτρα κατά το άνοιγμα των σχολείων αύριο, Πέμπτη 17/9, στις 18:30 μ.μ. στα Προπύλαια, ενώ μάλιστα θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Tags:
Προπύλαια, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, άνοιγμα σχολείων, σχολεία, σχολείο, συλλαλητήριο, διαδηλώσεις, διαδηλωτές, διαδηλωτής, διαδήλωση, αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, τριτοβάθμια εκπαίδευση, εκπαιδευτικοί, εκπαίδευση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK