12:52 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1004)
0 01
Βρείτε μας

«Η χρήση του sms είναι πάντα ένα εργαλείο το οποίο χρειάζεται να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Σειρά μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στην Αττική ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και έως την Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Στα άτομα που ανήκουν στην ευάλωτοι ομάδα των 65 ετών και άνω, συστήνεται ο περιορισμός των μετακινήσεων στις απολύτως αναγκαίες, αποφυγή επαφών πέραν των πολύ στενών και αποφυγή χρήσης των ΜΜΜ.

Σε ερώτηση αν είμαστε κοντά στη χρήση sms ή ειδικού σημειώματος για τις ηλικίες 65 και άνω, ώστε να πειστούν να παραμένουν στοσπίτι, ο κ. Χαρδαλιάς άφησε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, η χρήση sms γενικότερα, είτε είναι υπό τη μορφή του 112 ή ο,τιδήποτε άλλο, είναι πάντα ένα εργαλείο το οποίο χρειάζεται να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να είναι αποτελεσματικό.

«Είναι ένα εργαλείο υπενθύμισης και στη φάση αυτή, είναι ένα εργαλείο που εφόσον φτάσουμε και μπορέσουμε και κατηγοριοποιήσουμε κάποια δεδομένα ή κάποιες κατηγορίες τις οποίες τις παρακολουθούμε καθημερινά, μπορεί και να το χρησιμοποιήσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1004)
Tags:
πανδημία, κορονοϊός, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, 112, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK