01:21 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κυκλώνας Ιανός (114)
0 10
Βρείτε μας

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών στην ηλεκτροδότηση στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τον «Ιανό».

Ανακοίνωση για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών στην ηλεκτροδότηση στις περιοχές που επλήγησαν από τον «Ιανό», εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής το Δίκτυο Διανομής Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Στην Κεφαλονιά επανανηλεκτροδοτήθηκαν το αντλιοστάσιο του Δήμου Ληξουρίου, οι οικισμοί Χαβριάτων και Λουκεράτων, ενώ σύντομα αναμένεται να επανηλεκτροδοτηθεί τμήμα των οικισμών Ανωγής, μετά την αποκατάσταση ζημιών στα σημεία που είναι εφικτή η οδική πρόσβαση.

Παράλληλα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες για την επανηλεκτροδότηση της ευρύτερης περιοχής της Ερίσσου έως τα όρια του οικισμού του Φισκάρδου, με τη σταδιακή απομάκρυνση πλήθους δέντρων από το Δίκτυο.

Στη Ζάκυνθο, επανηλεκτροδοτήθηκε και η περιοχή της Αναφωνήτριας, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται για την επανηλεκτροδότηση του Αγίου Νικολάου εντός των επόμενων δύο ωρών και έως αργά το βράδυ στις περιοχές Εξωχώρας, Μαριές και Καμπί.

Με την αποκατάσταση των ζημιών και σε αυτές τις περιοχές, θα παραμείνουν σε εκκρεμότητα μόνο διάσπαρτες μεμονωμένες βλάβες στο νησί.

Στην Ιθάκη, έως το βράδυ, αναμένεται να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανηλεκτροδοτηθούν τα περισσότερα χωριά και οικισμοί, έτσι ώστε να παραμείνουν και εδώ σε εκκρεμότητα μόνο διάσπαρτες μεμονωμένες βλάβες.

Οι δυσκολίες πρόσβασης για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών αντιμετωπίζουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Κιόνι και στις Φρίκες.

Στην Καρδίτσα στον αστικό ιστό της πόλης έχουν ηλεκτροδοτηθεί 72 υποσταθμοί από σύνολο 114, ενώ έως το βράδυ θα έχουν συνδεθεί για την ενίσχυση του Δικτύου και 4 Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ).

Το Μουζάκι έχει επανηλεκτροδοτηθεί όπως επίσης και η περιοχή της δυτικής Αργιθέας, ενώ στην ανατολική πλευρά αλλά και στην Οξιά, τα συνεργεία αντιμετωπίζουν αδυναμία οδικής πρόσβασης.

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες άντλησης υδάτων σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική, προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν και οι υπόλοιποι υποσταθμοί στην περιοχή.

 

Θέμα:
Κυκλώνας Ιανός (114)
Tags:
Καρδίτσα, Ιθάκη, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, ηλεκτροδότηση, ΔΕΔΔΗΕ, κακοκαιρία Ιανός, κακοκαιρία, κυκλώνας, κυκλώνας Ιανός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK