01:41 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (898)
0 0 0
Βρείτε μας

Παρά τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση, ο συνωστισμός παραμένει στα λεωφορεία, με τον κόσμο να σημειώνει ότι τα δρομολόγια στα ΜΜΜ είναι πολύ αραιά.

Ασφυκτικά γεμάτα λεωφορεία, με όλες τις θέσεις κατειλημμένες, και όρθιους τον έναν δίπλα στον άλλο, είναι η εικόνα που αντικρύζει κάποιος την πρώτη μέρα εφαρμογής των νέων μέτρων για την αποφυγή του συνωστισμού, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως κατήγγειλε μια επιβάτιδα στο MEGA: «Από την ημέρα που ξέσπασε η πανδημία, οι επιβάτες ανεβαίνουν στα οχήματα χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας. Τις ώρες αιχμής στριμωχνόμαστε "σαν τις σαρδέλες". Τα νέα σημερινά μέτρα, δεν έφεραν καμία αλλαγή».

Μια άλλη γυναίκα σημείωσε πως αν είχε άλλη επιλογή, δεν θα έπαιρνε λεωφορείο την εποχή του κορονοϊού, τονίζοντας πως «αν δεν σταματήσει ο συνωστισμός στα λεωφορεία, δεν θα σταματήσει και ο ιός».

Και σήμερα κυκλοφόρησαν στους δρόμους 1.050 λεωφορεία ακριβώς όσα και την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι επιβάτες, είναι πολύ λίγα για να καλυφθούν οι ανάγκες.

Την ίδια ώρα αρκετοί είναι και οι πολίτες που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους μόνο και μόνο για να αποφύγουν τον συνωστισμό σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Έως τα τέλη του χρόνου δρομολογείται η ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών με λεωφορεία των ΚΤΕΛ αλλά και με προσλήψεις οδηγών.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (898)
Tags:
μάσκες, μάσκα, συνωστισμός, επιβάτης, επιβάτες, τραμ, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, ΗΣΑΠ, Μετρό Αθήνας, Μετρό, λεωφορεία, λεωφορείο, διακοπή δρομολογίων, δρομολόγια, δρομολόγιο, ΜΜΜ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK