20:41 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κυκλώνας Ιανός (114)
0 0 0
Βρείτε μας

Η εικόνα αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας στις πληγείσες περιοχές από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό».

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στην ηλεκτροδότηση στις περιοχές που χτυπήθηκαν με σφοδρότητα από τον «Ιανό».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στις περιοχές Πεσάδα, Αγία Θέκλα Παλικής και Φισκάρδο και συνεχίζονται αυτή την ώρα οι εργασίες στην περιοχή της Αγίας Ευφημίας στην Κεφαλονιά.

Στη Ζάκυνθο συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης μεμονωμένων βλαβών στη χαμηλή τάση.

Στην Ιθάκη προχώρησαν οι εργασίες στο βόρειο τμήμα του νησιού, όπου παρουσιάζονται τα σοβαρότερα προβλήματα λόγω μεγάλου αριθμού δέντρων που έχει πέσει στο Δίκτυο, ενώ η περιοχή έχει επανηλεκτροδοτηθεί έως και τον οικισμό Σταυρός.

Τέλος, στην Καρδίτσα, συνεχίζεται το έργο άντλησης των υδάτων και εκκρεμεί η ηλεκτροδότηση πέντε υποσταθμών στο κέντρο της πόλης, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν καταφέρει να ηλεκτροδοτήσουν 109 υποσταθμούς.

«Τα ενισχυμένα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε όλες τις πληγείσες περιοχές, συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς το έργο τους, με στόχο να αποκατασταθούν όλες οι σημαντικές ζημιές στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας έως σήμερα το βράδυ» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Θέμα:
Κυκλώνας Ιανός (114)
Tags:
Καρδίτσα, Ιθάκη, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, ζημιές, ηλεκτρικό ρεύμα, κακοκαιρία Ιανός, κυκλώνας Ιανός, ηλεκτροδότηση, ΔΕΔΔΗΕ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK