08:40 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μόνο με ραντεβού και μόνο για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις θα εξυπηρετούνται οι πολίτες στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αρχής.

Σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού θα γίνεται η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ εντός Αττική, τουλάχιστον μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Τα παραπάνω έγιναν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων στις υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

«Για τον σκοπό αυτό, ο προγραμματισμός των επισκέψεων παρατείνεται έως και τις 16:00, για όσες υπηρεσίες (Κεντρική Υπηρεσία, Δ.Ο.Υ., Τελωνεία και Υπηρεσίες Γενικού Χημείου του Κράτους) είχαν προκαθορισμένο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού μέχρι και τις 15:00» αναφέρει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, με σκοπό την προστασία της υγείας του συναλλακτικού κοινού, κάθε υπηρεσία πρέπει, κατά την είσοδο των πολιτών στο κτίριο, να τηρεί στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) των πολιτών, που εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να είναι δυνατόν να ενημερωθεί ο πολίτης σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. διαπίστωσης κρούσματος στην υπηρεσία, που επισκέφτηκε, αλλαγή της ώρας ραντεβού κ.ά.).

Να σημειωθεί πως οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ στην Αττική είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

Tags:
ραντεβού, πολίτες, υπηρεσία, εφορία, ΑΑΔΕ, Αττική, ΔΟΥ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK