16:02 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1138)
0 01
Βρείτε μας

Έως και τις 7 Οκτωβρίου θα παραμείνει κλειστό το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων όπου επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊού μεταξύ των εργαζομένων.

Κλειστό παραμένει το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του δήμου Αθηναίων μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, εργαζόμενος στο Τμήμα που εδράζεται στη Λεωφόρο Λιοσίων 22 βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. 

Αμέσως ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα, σημειώνεται.

Το Τμήμα θα παραμείνει κλειστό έως και τις 7 Οκτωβρίου και αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr).

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: t.telon.tap@athens.gr. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.

 

 

 

 

 

 

 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1138)
Tags:
κορονοϊός, κρούσμα, δήμος Αθηναίων
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK