12:32 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Για την πιθανότητα να επιβληθεί ένα νέο lockdown μίλησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα, Παρασκευή, στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Είμαστε μακριά από ένα lockdown για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Έχουμε πολλά ακόμη μέτρα να εφαρμόσουμε, αν χρειαστεί, πριν από ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφορικά με το ποια μέτρα μπορεί να εφαρμοστούν, ο κ. Χαρδαλιάς έφερε ως παράδειγμα τη χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πιθανή υιοθέτηση μέτρων που θα αφορούν ηλικιακές ομάδες πληθυσμού, όπως άνω των 65 ετών.

«Συνεχώς, κάθε ώρα και κάθε στιγμή αξιολογούνται τα στοιχεία από όλους τους αρμόδιους επιστήμονες, μελετάμε την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού και το τι ακριβώς μέτρα θα παρθούν θα γίνει με βάση τα στοιχεία της συγκεκριμένης στιγμής» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα προχωρήσει στην καθιερωμένη ενημέρωση και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει μέτρα για τα περίπτερα, ενώ σήμερα ανοίγει και πλατφόρμα με τα μέτρα ανά περιοχή.

Tags:
καραντίνα, περίπτερο, Μέτρα, κορονοϊός, πανδημία, lockdown, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK