06:34 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1119)
0 03
Βρείτε μας

Τα μέτρα που εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση να ρίξει στη μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα περιέγραψε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο ΣΚΑΪ, ενώ ανέφερε και τις συμβουλές που έδωσε στους γονείς του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στο ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας συμβούλεψε τους γονείς του ότι πρέπει να περιορίσουν στο ελάχιστο τις κοινωνικές συναναστροφές και να φοράνε μάσκα.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μεταξύ των οποίων και αυτό της μάσκας παντού, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

Όμως σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας είναι οι δείκτες που θα κρίνουν το αποτέλεσμα των μέτρων και τι ακριβώς θα ακολουθήσει.

Όπως ανέφερε, όσο βελτιώνονται οι δείκτες της πανδημίας, δεν θα μπαίνουν νέα μέτρα. Αντιθέτως, όσο η κυβέρνηση βλέπει εικόνες και συμπεριφορές που προβληματίζουν και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και οι δείκτες χειροτερεύουν, τότε τα νέα μέτρα θα είναι αναπόφευκτα.

«Μας απασχολεί και μας στενοχωρεί η εικόνα των συμπολιτών που δεν σκέφτονται τους συνανθρώπους τους στις ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα από το κορονοϊό» σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει την πλειοψηφία των πολιτών, που όπως τόνισε δείχνουν υπευθυνότητα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1119)
Tags:
γονείς, κορονοϊός, Βασίλης Κικίλιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK