14:28 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2475)
0 01
Βρείτε μας

Νέος συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Βοιωτίας μετά την πληροφορία ότι οδηγός προμηθευτικής εταιρείας που συνεργάζεται με επιχειρήσεις εστίασης, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε οδηγός προμηθευτικής εταιρείας που συνεργάζεται με επιχειρήσεις εστίασης στη Βοιωτία, σύμφωνα με το tvstar.gr. Θετική, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει βρεθεί και η σύζυγός του.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει σημάνει νέος συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή καθώς ιδιοκτήτες καταστημάτων έρχονταν καθημερινά σε επαφή με τον συγκεκριμένο προμηθευτή.

Οι επαφές του έχουν ήδη ειδοποιηθεί να μεταβούν στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας για να υποβληθούν σε τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη δειγματοληψία επιχειρηματιών από την Αλίαρτο και τη Λιβαδειά.

Όλα αυτά, καθώς από χθες έχουν τεθεί σε πλήρη συναγερμό χωριά στη Θήβα και τη Χαλκίδα μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού. Πρόκειται για μία 63χρονη η οποία είχε πάει σε κηδεία στο Μουρίκι. Όπως γνωστοποίησε ο κοινοτάρχης της περιοχής, στην τελετή είχαν δώσει το «παρών» πάνω από 200 άτομα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2475)
Tags:
Χαλκίδα, COVID-19, Λιβαδειά, Θήβα, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK