12:53 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (904)
0 01
Βρείτε μας

«Λουκέτο» από σήμερα και για 14 ημέρες επιβλήθηκε σε σχολείο του Ζεφυρίου, μετά τον εντοπισμό κρούσματος μεταξύ του διδακτικού προσωπικού.

Στην αναστολή λειτουργίας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου προχώρησε ο ΕΟΔΥ, μετά τον εντοπισμό μέλους του διδακτικού προσωπικού θετικού στον κορονοϊό.

Το «λουκέτο» έχει ισχύ από σήμερα και για τις επόμενες 14 ημέρες.

Με εντολή του ΕΟΔΥ έχουν τεθεί σε ετοιμότητα ο Δήμος Φυλής - και ειδικότερα η Κοινωνική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και η Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου.

«Σας ενημερώνουμε ότι πληροφορηθήκαμε σήμερα το απόγευμα, 1η Οκτωβρίου 2020, ότι έχουμε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εκπαιδευτικό του σχολείου μας. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής η οποία σε συνεννόηση με το ΕΟΔΥ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του σχολείου για δεκατέσσερις (14) ημέρες από Παρασκευή 2-10-2020 έως και 15-10-2020 για την προστασία της Δημόσιας Υγείας» ανέφερε χαρακηκτηριστικά το μέιλ του Διευθυντή του σχολείου, Κώστα Τέγου στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και μεμονωμένα στους γονείς.

Οι μαθητές πρέπει να μείνουν σπίτι και να παρακολουθούνται από τους γονείς τους, στην περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα, προειδοποιεί ο διευθυντής από κοινού με τη δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (904)
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK