12:58 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (904)
0 12
Βρείτε μας

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού μέχρι 12 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πανδημία της COVID-19, αναφέρθηκε στον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό και λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα.

Αρχικά, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο καθηγητής θα επιστρέψει μαζί με την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως: «με τον κ. Τσιόδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό, από ό,τι κάναμε από την πρώτη μέρα της πανδημίας, ό,τι κάναμε, κάνουμε και τώρα» και πρόσθεσε ότι: «ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, συμμετέχει με όλη την ομάδα των επιδημιολόγων, με περισσότερο focus στο κομμάτι το επιστημονικό».

«Εΐναι ο άνθρωπος που μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινά κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα» σύνεχισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και υπενθύμισε τις φορές που ο ίδιος και ο καθηγητής παρενέβησαν σε περιστατικά συναγερμού.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε «φήμες» που έχουν κυκλοφορήσει περί διαφωνιών του κ. Τσιόδρα με τα μέτρα, ο υφυπουργός διευκρίνισε:«Είμαστε όλοι μια ομάδα, είμαστε όλοι μια οικογένεια και υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις, όπως στις οικογένειες όλων μας. Το ζήτημα είναι πως μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία προχωράμε όλοι για το καλύτερο».

«Και πιστέψτε με δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όσα έχουμε προχωρήσει και μπορώ να το καταθέσω και δημόσια αυτό» κατέληξε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, που διευκρίνισε ότι ο καθηγητής περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο υπουργείο, ενώ: «ερχεται μαζί μας το πρωί και φεύγει το βράδυ».

Ακόμη και ο Γκίκας Μαγιορκίνης εξήγησε πως «το περιεχόμενο της ενημέρωσης το συζητάμε με τον κύριο καθηγητή και το πρωί και το απόγευμα και το συζητήσαμε λίγο πριν βγούμε και εδώ, οπότε να ξέρετε ότι είναι πλήρως ενήμερος».

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (904)
Tags:
ΝΔ, Κυβέρνηση, νεκροί, νεκρός, νεκρή, μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, Μέτρα, κρούσματα, κρούσμα, COVID-19, κορονοϊός, Σωτήρης Τσιόδρας, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK