06:59 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άμεση κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε, την Κυριακή (04/10), η εξαφάνιση πεντάχρονου αγοριού από τη Βάρη ύστερα από σχετική ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πεντάχρονο αγόρι εξαφανίστηκε από τη Βάρη και το «Χαμόγελο του Παιδιού», την Κυριακή (04/10), σήμανε συναγερμό για την ανεύρεσή του. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του οργανισμού, πρόκειται για τον 5χρονο Σπυράγγελο Α., που απομακρύνθηκε από τη μητέρα του, η οποία ασκεί την αποκλειστική επιμέλειά του.

Μάλιστα, τα στοιχεία του ανήλικου δημοσιεύονται ύστερα από σχετικό αίτημα της μητέρας του και ο Σπυράγγελος Α., έχει ύψος 1 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Ακόμα, ο πεντάχρονος, την ημέρα που απομακρύνθηκε από την μητέρα του, φορούσε κόκκινη βερμούδα, λευκή μπλούζα και μαύρα παπούτσια Nike.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον οργανισμό, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Tags:
Χαμόγελο του Παιδιού, Βάρη, αγόρι, παιδί, ανήλικος, εξαφάνιση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK