19:18 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1113)
0 0 0
Βρείτε μας

Η εξυπηρέτηση θα γίνεται αυστηρά με ραντεβού - Ποιους αφορά και ποια είναι η διαδικασία πριν τη διενέργεια του τεστ για τον κορονοϊό.

Από αύριο, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσουν Rapid tests για την COVID-19 σε οκτώ Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, από τις 9:00 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρεται, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, οι οκτώ Λέσχες Φιλίας μετατρέπονται σε μικρά κέντρα διαγνωστικών τεστ για την COVID-19, όπου θα γίνονται στοχευμένα και σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα, RAPID TESTS αντιγόνου με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, η εξυπηρέτηση θα γίνεται αυστηρά με ραντεβού και αφορά τους κατοίκους του.

Μετά από επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με την Λέσχη Φιλίας της γειτονιάς του, θα ενημερώνει για την κατάσταση του και θα αξιολογείται η αναγκαιότητα για την διενέργεια test COVID-19 ή όχι.

Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τον αριθμό 1595 του Δήμου Αθηναίων ώστε να αφήνουν τα στοιχεία τους.

Προηγουμένως, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 303 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Από τα νέα περιστατικά, τα 167 ανιχνεύθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 34 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ δύο αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1113)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, κρούσματα, κρούσμα, δήμος Αθηναίων, Περιφέρεια Αττικής, Αττική, Αθήνα, rapid test, test, τεστ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK