08:26 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1035)
0 01
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός έκανε την εμφάνισή του και στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), καθώς το απόγευμα της Τρίτης επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα.

Συναγερμός σήμανε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), καθώς εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα της COVID-19.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Παρουσιάστηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Δικαστήριο λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των δικηγόρων και των διαδίκων».

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), θετικός στον ιό ανιχνεύτηκε 66χρονος μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο οποίος συμμετείχε στη σύνθεση της Ολομέλειας του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της περασμένης Παρασκευής, 2 Οκτωβρίου 2020.

Eπίσης, ορισμένοι σύμβουλοι αναμένεται να τεθούν σε προληπτική καραντίνα, να πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους του δικαστηρίου, αλλά και να γίνει ανίχνευση των επαφών του 66χρονου.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 303 νέα κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Μάλιστα, από τα νέα περιστατικά, τα 167 ανιχνεύθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 34 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ δύο αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1035)
Tags:
Συμβούλιο της Επικρατείας, ΣτΕ, δικαστικοί υπάλληλοι, δικαστήριο, δικαστήρια, δικαστικοί, δικαστές, δικαστής, κρούσματα, κρούσμα, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK