07:17 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε τοποθέτησή της σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, μιλώντας για τη Μάγδα Φύσσα «είναι μια γυναίκα που ζει στο Πέραμα […]. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».

Την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Ιωάννας Μάνδρου, προκάλεσαν τα σχόλια στα social media με αφορμή την αναφορά της δημοσιογράφου στη Μάγδα Φύσσα.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Δεν προέβην σε κανένα κοινωνικό ή άλλο διαχωρισμό για τη μητέρα Φύσσα στην οποία δημόσια και κατ’ επανάληψη έχω εκφράσει τον σεβασμό μου, όπως έκανα και σήμερα το πρωί. Μίλησα για την εμφάνισή της για να καταδείξω το συγκροτημένο της προσωπικότητά της και επαίνεσα δημόσια την παρουσία της στη δίκη και ως μάνα και ως πολίτη και ως σύμβολο της αντιμετώπισης του ναζιστικού φαινομένου. Αλλού αυτά. Όχι σε μένα. Η αλητεία και η εκτόξευση λάσπης σε μένα δεν πιάνουν. Αλλού παιδιά».

Η ίδια έκανε λόγο για λάσπη και fake news, τονίζοντας ότι, έχει αγωνιστεί ως δημοσιογράφος για το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών, λέγοντας χαρακτηριστικά «η αλητεία έχει και τα όριά της».

Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι προέρχεται από αγροτική οικογένεια και έχει αγωνιστεί σκληρά στη ζωή της, ενώ σημειώνει ότι από την πρώτη στιγμή έχει δώσει «δημοσιογραφικές μάχες για τη δίωξη της εγκληματικής δράσης της ΧΑ».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, η κα Μάνδρου είχε αναφερθεί στη στάση της Μάγδας Φύσσα και την καθημερινή της παρουσία στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όπως είπε:

«Αυτή η γυναίκα δεν είναι μια γυναίκα διανοουμένη που στέκεται μπροστά για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι μια γυναίκα που ζει στο Πέραμα. Είναι μια γυναίκα η οποία είχε έναν άνδρα ναυτεργάτη, δηλαδή που όποτε είχε δουλειά δούλευε, στη χάση και στη φέξη, δηλαδή σε αυτό που λέμε σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές. Δηλαδή άνθρωποι και φοβούνται και εκφράζουν με διαφορετικό τρόπο την αντίστασή τους. Γιατί την είδατε και πόσο κόσμια είναι. Και πόσο περιποιημένη. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;».

Η αναφορά της προκάλεσε σειρά καυστικών σχολίων από χρήστες του Twitter.

Tags:
Ιωάννα Μάνδρου, Δίκη της Χρυσής Αυγής, ΣΚΑΪ, Μάγδα Φύσσα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK