03:21 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (988)
0 0 0
Βρείτε μας

Εκστρατεία ενημέρωσης προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στην πόλη της Αθήνας για την πανδημία του κορονοϊού, ξεκινά ο Δήμος Αθηναίων.

Εκστρατεία ενημέρωσης ξεκινά ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, σε πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στην πόλη σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ξεκινά μία ακόμη πιο στενή συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με τις μεταναστευτικές κοινότητες και οργανώσεις που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων το οποίο και συνεδρίασε σήμερα (8/10) σχετικά με αυτό το θέμα. Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης.

Η ενημέρωση θα γίνει τόσο μέσω αυτών των φορέων όσο και στον δρόμο με διανομή του ενημερωτικού υλικού, τηρώντας πάντα όλους τους κανόνες ασφάλειας για την προστασία από τον κορονοϊό.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος ήδη μεταδίδει ραδιοφωνικά μηνύματα μέσω του «Αθήνα 9.84» σε 12 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κουρδικά, Ουρντού, Παντζάμπι, Ρουμανικά, Φαρσί).

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (988)
Tags:
Κώστας Μπακογιάννης, ΕΟΔΥ, κρούσματα, κρούσμα, COVID-19, κορονοϊός, μετανάστες, πρόσφυγες, Αθήνα, δήμος Αθηναίων
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK