09:08 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου αλλά και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται η σορός του, προέβη ο Καναδός ερευνητής της οικογένειας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, Νίκος Ρουσσόπουλος έδωσε στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πλέον «είμαστε στα τελευταία 50 μέτρα για την τελική λύση και την εύρεση του παιδιού».

Παράλληλα, εξήρε τη συμβολή του Καναδού ερευνητή που ασχολήθηκε με την υπόθεση και έχουν καταλήξει στην τοποθεσία «που έχει πεταχτεί η σορός του Μάριου, γιατί δεν υπάρχει ταφή, υπάρχει κάψιμο και πέταμα».

Μάλιστα, ο Καναδός ερευνητής έχει εντοπίσει την περιοχή που οι δολοφόνοι του Μάριου εξαφάνισαν τη σορό του παιδιού και ελπίζει να την επισκεφτεί σύντομα με τη μητέρα του.

«Εκείνο που μένει ουσιαστικά είναι να ανακαλύψουμε τη σορό του Μάριου. Το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας, πράγματι έχει ολοκληρωθεί. Έχει βρεθεί, για παράδειγμα, ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ότι υπήρξαν δύο ομάδες. Γνωρίζουμε ότι το έγκλημα έγινε από την ομάδα 1, η απόπειρα απαγωγής και ο φόνος στη Νέα Πέραμο και μετά η μεταφορά της σορού σε νέα τοποθεσία στις 28 Αυγούστου. Υπήρξαν δύο πιθανές τοποθεσίες που ακούστηκαν, όμως πλέον έχουμε προσεγγίσει τα Καμένα Βούρλα και η οικογένεια ζήτησε να προχωρήσουμε σε περαιτέρω έρευνα στον συγκεκριμένο χώρο» ανέφερε ο ερευνητής.

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε πως ξέρει τα άτομα των δύο ομάδων και έχει 150 στοιχεία για 150 τηλεφωνήματα σχετικά με την ενοχή τους, ενώ πλέον η υπόθεση θα περάσει σε νέο στάδιο.

Ο ίδιος επισήμανε ότι η πρώτη τοποθεσία χρησιμοποιήθηκε για να κρύψουν τη σορό και η δεύτερη για να την εξαφανίσουν.

«Έχουμε πληροφορίες για χρήση κάρβουνων για θέρμανση και για να κρατηθεί η οσμή της σορού χαμηλή ώστε να μη γίνεται αντιληπτή καθώς είχαν περάσει μέρες από τον φόνο».

Μάλιστα, υποστήριξε πως υπάρχει πιθανότητα να έχουν κάψει τη σορό του νέου, ενώ η οικογένεια ζήτησε να βρει γρήγορα το πτώμα για να μην μπορέσουν οι ένοχοι να τη χρησιμοποιήσουν ως χαρτί διαπραγμάτευσης στο δικαστήριο.

Τέλος, ο Καναδός ερευνητής διαψεύδει τα σενάρια πως ο Μάριος ζει και βρίσκεται στο εξωτερικό, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η μητέρα του Μάριου θα μπορέσει να θρηνήσει το παιδί της.

Tags:
θάνατος, απαγωγή, δολοφονία, εξαφάνιση, Μάριος Παπαγεωργίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK