10:07 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου απάντησε στον δήμαρχο του Περάματος, Γιάννη Λαγουδάκη, ο οποίος σχολίασε σε αυστηρό τόνο τα λεγόμενά της για τη Μάγδα Φύσσα.

Σάλο προκάλεσε χθες μια δήλωση της δημοσιογράφου Ιωάννας Μάνδρου για τη Μάγδα Φύσσα η οποίος, όπως είπε «είναι μια γυναίκα που ζει στο Πέραμα […]. Την είδατε καμία μέρα στη δίκη αχτένιστη;»

Ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Λαγουδάκης, σχολιάζοντας τα λεγόμενά της είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων:

«Μάλλον η κα Μάνδρου μπερδεύτηκε, καθώς νόμιζε πως μιλάει με εκείνους που θεωρούν την πλειοψηφία των ανθρώπων "πλέμπα", χωρίς ποιότητα, αισθητική και επίπεδο. Αυτοί οι πληβείοι -κατ’ αυτούς- όταν αγωνίζονται για την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, πρέπει να κατηγορούνται για αναρχία και διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης».

Η απάντηση της δημοσιογράφου

Η Ιωάννα Μάνδρου απάντησε στον δήμαρχο λέγοντας αρχικά πως είναι χρόνια δημοσιογράφος και πως δουλεύει εδώ και χρόνια.

«Έχω τιμήσει τη Μάγδα Φύσσα, έχω μιλήσει για το ήθος της την προσφορά της. Είπα δύο πράγματα για να τονίσω τη στάση της στη δίκη. Ήθελα να τονίσω ότι δεν είναι μια διανοούμενη, είναι μια μάνα χαροκαμένη» αναφέρει.

Σχολίασε ακόμη το γεγονός ότι αναφέρθηκε στο Πέραμα ενώ η Μάγδα Φύσσα μένει στο Κερατσίνι και στα σχόλια που έκανε γι' αυτό ο δήμαρχος του Περάματος.

«Ο δήμαρχος Περάματος χωρίς να ακούσει κάτι άλλο, γιατί είχε προηγηθεί ολόκληρη συζήτηση, και θέλει να κερδίσει δημοσιότητα πέντε λεπτών από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε για να κάνει καταγγελίες, γιατί ονειρεύεται πέντε λεπτά δημοσιότητας».

Η ίδια κατέληξε πως όσα ειπώθηκαν την προσβάλλουν ενώ αναφέρθηκε και σε ορισμένους δημοσιογράφους που, όπως είπε, κάνουν το παγόνι.

Tags:
Κερατσίνι, Παύλος Φύσσας, Μάγδα Φύσσα, Πέραμα, δήμαρχος, Ιωάννα Μάνδρου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK