00:44 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 22
Βρείτε μας

Να παραμείνει στο Ευρωκοινοβούλιο ζήτησε ο δικηγόρος του καταδικασθέντα Γιάννη Λαγού. «Αλίμονο αν η Δημοκρατία κινδύνευε από τον Μπαρμπαρούση και τη Ζαρούλια!».

«Του Ρωμανού του επέτρεψαν να είναι φοιτητής, τον Λαγό τον παρουσιάζουν από σήμερα στη φυλακή. Έχουν τάξει τη θέση του στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Ευρώπη όμως προβλέπει να πρέπει να υπάρχει αμετάκλητη απόφαση (για να κριθεί έκπτωτος). Εκεί, στο Ευρωκοινοβούλιο θα παραμείνει ο Λαγός!» ούρλιαξε ο συνήγορος του (καταδικασθέντα και για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής) ευρωβουλευτή από τα έδρανα των συνηγόρων υποστήριξης των καταδικασθέντων, αποκαλύπτοντας ότι ο Γιάννης Λαγός έχει προσφύγει πρόσφατα και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Συνέχισε, εκτοξεύοντας καταγγελίες κατά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και δη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, για την, όπως είπε, «εικονική πραγματικότητα» που πρόβαλε σήμερα στις 6 τα ξημερώματα, εμφανίζοντας τους καταδικασμένους να μπαίνουν σε κελιά στον Κορυδαλλό με τα ονόματά τους, αλλά και κατά «πολιτικών παραγόντων» που «κάνουν δηλώσεις» για τη δίκη (προκαταλαμβάνοντας την τελική ετυμηγορία για τις ποινές) και κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας που «βγαίνει και κάνει δηλώσεις υπέρ της καταδίκης της ΧΑ».

Αναρωτήθηκε ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού και για τον ρόλο των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται έξω από τα σπίτια των καταδικασθέντων.

«Για ποιο λόγο είναι εκεί; Για να δουν αν ο κ. Κασιδιάρης καπνίζει στο μπαλκόνι και αν ο κ. Μιχαλολιάκος είναι καλός σύζυγος;».

«Αλίμονο αν η Δημοκρατία κινδύνευε από τον Μπαρμπαρούση και τη Ζαρούλια! Αυτά ας τα αφήσουμε! Αφού σώσαμε τη Δημοκρατία, ας σώσουμε τη Δικαιοσύνη» ανέφερε σαρκαστικά ο δικός τους συνήγορος, ενώ, πολύ συχνά, κατά τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης γινόταν αναφορά στην «ατιμωρησία των φονιάδων της Marfin».

Μεταξύ των κορόνων που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατά της προέδρου και της εισαγγελέως ήταν και το: «Με την απόφασή σας στέλνετε τον πατριωτισμό στο απόσπασμα!».

Tags:
νομική υπεράσπιση, δικηγόρος, Νίκος Ρωμανός, Γιάννης Λαγός, Χρυσή Αυγή, Δίκη της Χρυσής Αυγής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK