06:19 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Ενημερώνουμε όσους διακινούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενες "πληροφορίες" ότι ο Μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας» τονίζει σε δήλωσή του ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

«Ο Μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας» ξεκαθαρίζει σε δήλωσή του ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης.

Διαψεύδοντας έτσι κατηγορηματικά τις υποτιθέμενες «πληροφορίες» που διακινούνται στο διαδίκτυο για την υγεία του Αρχιεπισκόπου.

Μάλιστα, ο κ. Κονιδάρης προσκαλεί τους εμπνευστές των «fake news» να επισκεφθούν την Αρχιεπισκοπή και να δουν από κοντά την αλήθεια, που όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, «ηθελημένα και δόλια, παραποιούν».

«Τους πληροφορούμε δε, από τη στιγμή κιόλας που επικαλούνται και ανύπαρκτες πηγές της Αρχιεπισκοπής ή φθάνουν και στο σημείο να μιλούν για έκτακτη μετάβαση του Αρχιεπισκόπου στο εξωτερικό και μάλιστα με στρατιωτικό αεροσκάφος για ιατρικούς λόγους, ότι και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της» τονίζει ο κ. Κονιδάρης.
Tags:
ορθόδοξη εκκλησία, Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK