00:14 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Κόντρα στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως ο 55χρονος που ακρωτηρίασε τον σκύλο του σε περιοχή των Χανίων εξακολουθεί να εργάζεται κανονικά, η απόφαση του προέδρου της ΔΕΗ επιβεβαιώνει πως έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα έως ότου διερευνηθούν οι εις βάρος του καταγγελίες.

Εκτός ΔΕΗ έχει τεθεί ο 55χρονος άνδρας που κρέμασε και έκοψε με τανάλια τους όρχεις του σκύλου του στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ που επικαλείται πηγές της ΔΕΗ, ο πρόεδρός της ζήτησε την άμεση εκκίνηση πειθαρχικών διαδικασιών, καθώς «τέτοιες αποτρόπαιες συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες».

Έτσι, με απόφαση του πρόεδρου, από την 7η Οκτωβρίου ο συγκεκριμένος υπάλληλος «τίθεται εκτός υπηρεσίας έως ότου ολοκληρωθεί η διερεύνηση ποινικής και κατά συνέπεια πειθαρχικής υπόθεση, δεδομένου ότι έχετε καταστεί ύποπτος τέλεσης σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος, με την επίδειξη αξιόποινης συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας που δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της Εταιρείας (βάναυση κακοποίηση ζώου)» αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση που εστάλη από το γραφείο Διοίκησης στον ΑΗΣ Χανίων.

«Προφανώς ισχύουν στο ακέραιο όσα έχουν ειπωθεί, δεν αλλάζει η στάση ούτε του υπουργείου ούτε η στάση της ΔΕΗ», ανέφερε από την πλευρά του ο αρμόδιος υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, στον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται πως το συμβάν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων πανελλαδικά, με τον 55χρονο πρώην ιδιοκτήτη του σκύλου να παρουσιάζεται τελικά χθες και μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι προέβη σε αυτή την πράξη για να «ηρεμήσει το σκυλί» σύμφωνα με το ekriti.gr. 

Tags:
διαθεσιμότητα, κακοποίηση, σκύλος, ΔΕΗ, Χανιά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK