08:48 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1036)
0 02
Βρείτε μας

Λίγο πριν το εξιτήριο, ο υπουργός Υγείας μίλησε, μέσω βιντεοκλήσης, στον 25χρονο που νοσηλεύτηκε με κορονοϊό στην Εντατική του Ασκληπιείου Βούλας.

Με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, συνομίλησε ο 25χρονος που παρέμεινε για μέρες, αν και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, διασωληνωμένος στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας.

Λίγο πριν το εξιτήριο, ο νεαρός μίλησε με βιντεοκλήση στον Βασίλη Κικίλια.

«Έχεις συγκινήσει πολύ κόσμο, πέρα από τους γονείς σου βέβαια που ανησυχούσαν. Είναι συχνό για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα σε ευπαθείς ομάδες να μπαίνουν σ' αυτήν την τεράστια περιπέτεια, αλλά για ένα νέο, υγιές παιδί δεν είναι συχνό» τόνισε ο υπουργός επαναλαμβάνοντας πως κανείς δεν είναι άτρωτος και όλοι κινδυνεύουν.

«Ήθελα να πω στα παιδιά να προστατευτούν, ήθελα να μεταφέρω μετά από την εμπειρία που είχα, να καταλάβουν κι οι νέοι, ιδίως όσοι είναι και στην ηλικία μου, πως πρέπει να προσέχουμε γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί» είπε χαμογελαστός ο 25χρονος, ευχαριστώντας τους ανθρώπους του νοσοκομείου που, όπως είπε, δεν καταλαβαίνει κανείς αν δεν το δει, τι περνάνε.

Ο υπουργός Υγείας κατέληξε ευχόμενος στον νεαρό καλή επιστροφή στο σπίτι του και στους δικούς του.

View this post on Instagram

A post shared by SKAI.gr (@skaigr) on

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1036)
Tags:
μονάδα εντατικής θεραπείας, κορονοϊός, Βασίλης Κικίλιας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK