03:43 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 51
Βρείτε μας

Νέα διακοπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Η εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ως «απαράδεκτη» η αίτηση Λαγού για αντικατάσταση των δικαστών.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς τo δικαστήριο συνήλθε πριν λίγα λεπτά εκ νέου με νέο πρόεδρο, αφού έγινε δεκτό το αίτημα για κώλυμα που είχε προβάλει η προηγούμενη έκτακτη πρόεδρος για την εξέταση του αιτήματος του Ιωάννη Λαγού για την εξαίρεση του δικαστηρίου.

Η εισαγγελέας παίρνοντας αμέσως τον λόγο πρότεινε να κριθεί ως «απαράδεκτη» η αίτηση Λαγού, γιατί σύμφωνα με τον κώδικα Ποινικής Δικονομίας, «πρέπει να στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα, κάτι που δεν έγινε». Η απόφαση ανήκει στο δικαστήριο. Νέα διακοπή στη συνεδρίαση.

Ένταση προκλήθηκε στην αίθουσα, με τους συνηγόρους των κατηγορουμένων να φωνάζουν ότι «γίνεται σπέκουλα» και «ας μαζέψουν ψήφους αλλού», απευθυνόμενοι στους συνηγόρους Πολιτικής Αγωγής που ζήτησαν το δικαίωμα του λόγου επί της διαδικασίας του αιτήματος εξαίρεσης του Λαγού.

«Δεν μπορείτε να μας στερήσετε το δικαίωμα λόγου επί της εξαίρεσης που αφορά το δικαστήριο» υποστήριξε ο Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος των Αιγυπτίων αλιεργατών, προτού διακόψει πάλι η έδρα για 10 λεπτά προκειμένου να αποφασίσει για το αίτημα εξαίρεσης του Ιωάννη Λαγού.

Tags:
δικαστήριο, Γιάννης Λαγός, Δίκη της Χρυσής Αυγής, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK