07:29 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ της εφημερίδας «Αυγή» και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου στο Twitter.

Στα δικαστήρια είναι πιθανό να βρεθεί ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος καθώς η εφημερίδα «Αυγή» αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Η απόφαση αυτή της εφημερίδας έρχεται μετά την ανάρτηση του βουλευτή στο Twitter στην οποία συνδύαζε το λογότυπο της εφημερίδας με εκείνο της «Χρυσής Αυγής».

«Η Αυγή θα κινηθεί νομικά εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς με την ανάρτησή του προσβάλλει βάναυσα την ίδια την εφημερίδα που έχει διαρκές "μέτωπο" με τους ναζί και τον φασισμό, τους εργαζόμενους σε αυτήν και φυσικά τους αναγνώστες της. Η εφημερίδα μας έτσι επιθυμεί να μπει επιτέλους τέλος στην προσπάθεια ορισμένων να παρομοιάζουν την δημοσιογραφική εργασία και έρευνα με μια χαρακτηρισμένη από τη δικαιοσύνη εγκληματική οργάνωση, αλλά και να εξισώνουν τους δημοκρατικούς αγώνες και ευαισθησίες με την εγκληματική δράση μιας ναζιστικής συμμορίας» αναφέρει η εφημερίδα.

Στην κίνηση αυτή απάντησε άμεσα με νέα ανάρτηση ο βουλευτής, ο οποίος χαρακτηρίζει την «Αυγή» όργανο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναφέρει πως είναι η πρώτη φορά που κάποιος μηνύεται για χρήση γραμματοσειράς.

Tags:
μήνυση, απάντηση, Twitter, ανάρτηση, Χρυσή Αυγή, Αυγή, Κωνσταντίνος Μπογδάνος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK