02:45 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1009)
0 0 0
Βρείτε μας

Την ανησυχία των αστυνομικών και όχι μόνο αρχών έχει προκαλέσει ο εντοπισμός κρούσματος της COVID-19 σε άνδρα διμοιρίας ΜΑΤ που πήρε μέρος στα μέτρα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Αστυνομικός διμοιρίας των ΜΑΤ που βρέθηκε στην Αθήνα για τα μέτρα στην δίκη της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε θετικός στην COVID-19, σημαίνοντας συναγερμό στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το STAR, ο αστυνομικός επέστρεψε το Σάββατο στη Λαμία και παρουσίασε συμπτώματα, ενώ υποβλήθηκε στο rapid test και εμφανίστηκε θετικός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών του, ενώ σε καραντίνα μπήκε ολόκληρη η διμοιρία του.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, συνολικά 20 άτομα μετέβησαν από τη Φθιώτιδα στην Αθήνα για τη δίκη, ενώ τελικά 29 άτομα μπήκαν σε κατ΄ οίκον περιορισμό περιμένοντας τα αποτελέσματα των τεστ. 

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, καθότι οι  μετακινήσεις διμοιριών σε περιπτώσεις με μεγάλο συνωστισμό όπως είναι κέντρα μεταναστών ή η δίκη της ΧΑ όπου υπήρχε 20.000 κόσμος και πλέον στον δρόμο, είναι ανέφικτο να μείνουμε καθαροί» ανέφερε ο πρόεδρος Ένωσης αστυνομικών υπάλληλων Λαμίας.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1009)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, εφετείο, Δίκη της Χρυσής Αυγής, Χρυσή Αυγή, κρούσματα, κρούσμα, άνδρας, ΜΑΤ, αστυνομικοί, αστυνομικός, αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK