10:02 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Καθυστερήσεις παρατηρούνται σήμερα στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ στην Αθήνα καθώς πολλοί οδηγοί συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Από νωρίς το πρωί, παρατηρούνται καθυστερήσεις σε λεωφορεία και τρόλεϊ του ΟΑΣΑ καθώς πολλοί οδηγοί συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, με αποτέλεσμα ο εν ενεργεία στόλος να είναι μειωμένος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τις καθυστερήσεις εντοπίζεται στα τρόλεϊ σύμφωνα με πηγές του ΟΑΣΑ που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία εργαζομένων σε ΟΑΣΑ και ΟΣΥ αποφάσισαν να μη λάβουν μέρος στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, ωστόσο μεμονωμένοι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που προκηρύχθηκε από την Ομοσπονδία Σωματείων Μεταφορών Ελλάδος.

Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»

Με εντολή της Αστυνομίας έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο». Στο πλαίσιο αυτό, οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά. Παρά ταύτα, δεν θα πραγματοποιούνται στάσεις στον συγκεκριμένο σταθμό.

Σημειώνεται ότι στις 10:00 ξεκίνησε συλλαλητήριο στα Προπύλαια Αθηνών στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας για σήμερα (15/10) που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ. Στην απεργία συμμετέχει ο Δημόσιος Τομέας με ανάλογες κινητοποιήσεις από νοσοκομειακούς γιατρούς και εκπαιδευτικούς.

Tags:
καθυστέρηση, οδηγοί, 24ωρη απεργία, απεργία, ΑΔΕΔΥ, τρόλεϊ, λεωφορεία, ΟΑΣΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK