20:42 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 43
Βρείτε μας

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν ένιωσα ικανοποίηση από την καταδίκη των ναζιστών, αλλά εξακολουθώ να ανησυχώ για τις επόμενες μεταλλάξεις και τερατογενέσεις της σκοτεινής τηλεοπτικής μας πραγματικότητας» δηλώνει στο Sputnik ο Γιάννης Αγγελάκας.

Ικανοποίηση σχετικά με την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου στην ιστορική δίκη της Χρυσής Αυγής εκφράζει, μέσω Sputnik, ο Γιάννης Αγγελάκας.

«Θα προτιμούσα να ζούσε ο Παύλος κι αυτά τα εκτρώματα να είχαν εξαρχής απορριφθεί από μια κοινωνία ευαίσθητων και καλλιεργημένων ανθρώπων, αλλά αυτά ακούγονται πλέον ως ουτοπικές μπαρουφολογίες» σημειώνει ο γνωστός τραγουδιστής, μουσικός, ποιητής και «ψυχή» των εμβληματικών ροκ «Τρυπών» και προσθέτει:

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν ένιωσα ικανοποίηση από την καταδίκη των ναζιστών, αλλά εξακολουθώ να ανησυχώ για τις επόμενες μεταλλάξεις και τερατογενέσεις της σκοτεινής τηλεοπτικής μας πραγματικότητας».

Να σημειωθεί πως στο Εφετείο Αθηνών θα ανακοινωθεί σήμερα, Πέμπτη, το εάν θα έχουν ή όχι ανασταλτική ισχύ οι ποινές για τους καταδικασθέντες.

Tags:
Γιάννης Αγγελάκας, δικαστήριο, Δίκη της Χρυσής Αυγής, δίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK