10:21 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Είμαι εξαιρετική πεθερά» εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη και εξηγεί τους λόγους, ενώ παραδέχεται ότι υπήρξε ανταγωνιστική ως αδελφή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, επεφύλαξε λόγια θαυμασμού για τη νύφη της, Σία Κοσιώνη, αλλά και το τι συζητά μια πολιτική οικογένεια στο σπίτι.

Μιλώντας, στον Alpha, σε μία προσωπική συνέντευξη, η κα Μπακογιάννη χαρακτηρίζει τον εαυτό της «εξαιρετική πεθερά» καθώς όπως εξηγεί, μπαίνει στα παπούτσια της νύφης της και συμβουλεύει και τις άλλες γυναίκες ότι «πρέπει να δεις τη νύφη σου σαν το παιδί σου». 

Όπως αναφέρει, «η Σία Κοσιώνη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μία καταπληκτική μητέρα. Είναι πετυχημένη στη δουλειά της, δουλευταρού».

Για τον αδελφό της και πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδέχεται ότι έχει υπάρξει ανταγωνιστική «όταν αποφασίστηκε να μην είμαι στην κυβέρνηση για οικογενειακούς λόγους. Ξαναβρήκα την ισορροπία μου όταν κατάλαβα ότι μπορώ να είμαι χρήσιμη χωρίς να είμαι στην κυβέρνηση».

Μπήκε στην πολιτική μετά τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, και όπως παραδέχεται δεν ήταν εύκολο, έπρεπε να σταθεί μόνη της ως βουλευτής Ευρυτανίας.

«Στην πολιτική με σύρανε οι Ευρυτάνες που ψηφίζουν στο πρόσωπό μου τον Παύλο» σημείωσε και αστειευόμενη ανέφερε ότι δεν καταλάβαινε στην αρχή τη διάλεκτο της Ρούμελης που λένε «το σκλι το πηρ’ το κταβ» καθώς στην Κρήτη υπήρχε διαφορετική διάλεκτος.

Διαβεβαιώνει ότι όταν είναι όλη οικογένεια μαζί δεν συζητά για πολιτική, αλλά, για παράδειγμα, τσακώνονται για το φαγητό καθώς οι μισοί κάνουν δίαιτα.

Όσο για την οικογένεια που μεγάλωσε περιγράφει ότι «η μάνα μου ήταν η μάνα κλώσα με τις τεράστιες φτερούγες. Η μάνα μου έλεγε τα “όχι”. Ο πατέρας μου μας “πέθαινε” στον διάλογο και παραδινόμασταν».

Για την ίδια, αναφέρει ότι είναι η κλασική εργαζόμενη μητέρα και παραδέχεται ότι έχει ατελείωτες τύψεις καθώς «η μαύρη αλήθεια για τον χρόνο που αφιερώνουμε στα παιδιά είναι η καλή ποιότητα, αλλά η ποσότητα λείπει».

Για το αν είναι παρεμβατική στη ζωή των παιδιών της αναφέρει ότι «δυστυχώς τα παιδιά μου δεν δέχονται να παρεμβαίνω στη ζωή τους. Είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα, ο γιος μου με κράζει παντού».

Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, Σία Κοσιώνη, Ντόρα Μπακογιάννη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK