11:00 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Να μην πέσουν οι κατηγορούμενοι στη δίκη της Χρυσής Αυγής στα «μαλακά», είναι το διακύβευμα της δίκης, σύμφωνα με τους συνηγόρους των Αιγύπτιων αλιεργατών.

Απαράδεκτη χαρακτηρίζουν τυχόν αναγνώριση αναστολής στις ποινές των καταδικασμένων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Σκαρμέας.

Ζητούν να μη δοθούν αναστολές και επισημαίνουν σε σχετική ανακοίνωσή τους ότι η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε, ωστόσο, η δίκη δεν τελείωσε ακόμα και οι αποφάσεις που εκκρεμούν είναι σημαντικές καθώς μπορούν να ολοκληρώσουν την καταδίκη, καθιστώντας την όμως κενό γράμμα.

«Το διακύβευμα είναι η απόκρουση της προσπάθειας των κατηγορουμένων να πέσουν στα μαλακά, τα ελαφρυντικά, η ανασταλτική δύναμη της έφεσης. Χορήγηση αναστολής στο διευθυντήριο και σε όσους συμμετείχαν σε ανθρωποκτόνες επιθέσεις θα σημαίνει ότι η κοινωνία, τα θύματα και οι οικογένειές τους θα περιμένουν πολλά χρόνια για να εκτίσουν οι κατηγορούμενοι τις ποινές τους» υπογραμμίζουν οι τρεις συνήγοροι.

Κλείνοντας, τονίζουν ότι «θα είναι απαράδεκτο για τους επίδοξους δολοφόνους του Αμπουζίντ Εμπάρακ που οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που τέλεσαν να έχουν κρατηθεί μόνο μια ημέρα».

Tags:
φυλάκιση, αναστολή, Δίκη της Χρυσής Αυγής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK