17:59 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 31
Βρείτε μας

Ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε ότι είναι αθώος και ζήτησε να γίνει δεκτή η αναστολή υποστηρίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν 20.000 βίαιοι διαδηλωτές να επεμβαίνουν στη δίκη».

Δεν θεωρεί πιθανό, ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Ανδρέας Τζέλης, να γίνει δεκτό το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη για αναστολή, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν έχει μετανοήσει και ήταν δασκαλεμένος στο τι θα πει.

«Δεν είπε τίποτα σοβαρό, όπως τοποθετήθηκε ο Κασιδιάρης. Δεν είχε να πει τίποτα βάσιμο, τίποτα ουσιαστικό. Βεβαίως ήταν δασκαλεμένος, αλλά το κρίσιμο είναι άλλο: ότι βάσει όσων μόλις είπε, δεν έχει μετανοήσει».

Σύμφωνα με τον κ. Τζέλη, «αποκαλύπτεται δηλαδή ότι ο Κασιδιάρης είναι ύποπτος και επικίνδυνος για να τελέσει και άλλα αδικήματα αφού διατρανώνει την αθωότητά του. Δεν θεωρώ πιθανό να γίνει αποδεκτό το αίτημά του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση που θα ασκήσει».

Σημειώνεται ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μέλος του δημοτικού συμβουλίου, Ηλίας Κασιδιάρης, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών και έξι μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Tags:
Παύλος Φύσσας, δικηγόρος, Δίκη της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK