22:34 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Βυθμισμένη πολιτεία θύμισαν τα Χανιά, αφού εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων πλημμύρισαν δρόμοι και φούσκωσαν ποτάμια, δημιουργώντας προβλήματα.

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκαν τα Χανιά, με τις ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν από το απόγευμα της Τετάρτης να προκαλούν πολλαπλά προβλήματα, πλημμυρίζοντας δρόμους και μεταμορφώνοντας δρόμους σε χείμαρρους και ποτάμια.

Έτσι, σε πολλά σημεία του νομού, η προσβασιμότητα των οχημάτων ήταν αδύνατη, ενώ υπήρξαν και περιστατικά κατά τα οποία οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκε η βοήθεια πυροσβεστικών δυνάμεων.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα zarpanews.gr, στον κόμβο του Κλαδισού η κατάσταση είναι επικίνδυνη, με τη στάθμη του νερού να έχει φτάσει σε ανησυχητικό επίπεδο ενώ κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή πλημμύρισε.

Πλημμυρισμένος δρόμος στα Χανιά
© Φωτογραφία : https://www.zarpanews.gr/
Πλημμυρισμένος δρόμος στα Χανιά

Κάτοικοι της περιοχής έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο βίντεο, στα οποίο παρουσιάζεται η ένταση της κακοκαιρίας αλλά και η κατάσταση που επικρατεί με ποτάμια και χείμαρρους να έχουν φουσκώσει.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν τις μετακινήσεις και όσοι είναι αναγκασμένοι να μετακινηθούν, θα πρέπει να κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως στο εθνικό οδικό δίκτυο, αφού έχουν σημειωθεί ζημιές και κατολισθήσεις.

Tags:
δρόμοι, κακοκαιρία, Πυροσβεστική, απεγκλωβισμός, εγκλωβισμός, αυτοκίνητα, ζημιές, πλημμύρες, πλημμύρα, Χανιά, Κρήτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK