21:09 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Τη δική του ερμηνεία για την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, επιχείρησε να δώσει ο πρώην βουλευτής της, Ηλίας Παναγιώταρος.

O Ηλίας Παναγιώταρος, που καταδικάστηκε σε ποινή 13 ετών ως μέλος της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, έστειλε το δικό του μήνυμα για την απόφαση του δικαστηρίου.

Η απόφαση-σταθμός προβλέπει πως το «διευθυντήριο» της Χρυσής Αυγής, πρόκειται να οδηγηθεί στη φυλακή καθώς δεν δόθηκε αναστολή στους περισσότερους  από την ηγετική ομάδα.

Όπως είπε: «Μόλις έλαβε τέλος, έπεσε η αυλαία στην μεγαλύτερη πολιτική σκευωρία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλα όσα συνέβησαν σε αυτό το δικαστήριο είχαν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τις ψήφους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η δίκη της Χρυσής Αυγής, δεν είχε να κάνει ούτε με πράξεις βίας, ούτε με ζητήματα ιδεολογίας αλλά ήταν «για τις ψήφους και μόνο για τις ψήφους».

Στο ίδιο μήκος κύματος, πρόσθεσε πως «διεφθαρμένοι πολιτικοί και παραδικαστικοί κύκλοι φρόντισαν αυτοί οι οποίοι πραγματικά όρθωναν τη φωνή τους για εθνικά ζητήματα, για πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, να μην μπορούν να μιλήσουν».

«Με τη σημερινή πράξη, το μόνο που κατάφερε το σύστημα είναι να αφυπνίσει τους απανταχού εθνικιστές, πατριώτες κι όλους όσους θέλουν το καλό της πατρίδος και ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά που δεν την κάναμε εμείς, μπας και ελευθερωθεί αυτός ο τόπος» κατέληξε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Tags:
ποινές, ποινή, φυλακή, εγκληματική οργάνωση, Ηλίας Παναγιώταρος, Δίκη της Χρυσής Αυγής, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK