21:55 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1941)
0 0 0
Βρείτε μας

Αστυνομικός του Κέντρου Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και όλο το προσωπικό υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, με αποτέλεσμα να εφαρμοστούν αμέσως όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και να μην υπάρξει πρόβλημα με τη λειτουργία του Κέντρου, αφού αποτελεί νευραλγικό τμήμα ολόκληρης της αστυνομικής δύναμης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα astinomiko.gr, το κρούσμα εντοπίστηκε σε αξιωματικό εκφωνητή της Β' αλλαγής.

Μετά από την αποκάλυψη του κρούσματος, όλο το προσωπικό του κέντρου και οι συνάδελφοι του αστυνομικού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα, το κρούσμα σημειώθηκε παρά το γεγονός πως τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ κάθε δύο ημέρες γίνεται αναπλήρωση αντισηπτικών σε όλες τις θέσεις εργασίας και ο χώρος απολυμαίνεται κάθε Σάββατο.

Όπως έχει ζητηθεί από τη διοίκηση, εάν κάποιος αστυνομικός παρατηρήσει το παραμικρό σύμπτωμα που μπορεί να υποδηλώνει πιθανότητα προσβολής από κορονοϊό, δεν θα πρέπει να πηγαίνει στην εργασία του και θα πρέπει να μένει στο σπίτι του σε καραντίνα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1941)
Tags:
COVID-19, μέτρα προστασίας, εξετάσεις, αστυνομία, άμεση δράση, αστυνομικό τμήμα, αστυνομικός, κρούσμα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK