14:30 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1956)
0 02
Βρείτε μας

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα την ερχόμενη Κυριακή 1η Νοεμβρίου λόγω της «έκρηξης» των κρουσμάτων κορονοϊού.

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, τα οποία θα λειτουργούσαν στο πλαίσιο της έναρξης των ενδιάμεσων εκπτώσεων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων λόγος της απόφασης αυτής είναι η διασπορά του κορονοϊού

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, την προσεχή Κυριακή 1η Νοεμβρίου, παρά τα όσα ορίζονται στις διατάξεις των άρθρων 15 και 16 του ν. 4177/2013 (173 Ά), όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας θα παραμείνουν κλειστά».

Υπενθυμίζεται πως τα κρούσματα στη χώρα μας βρίσκονται σε συνεχώς ανοδική πορεία, με το ΕΟΔΥ να ανακοινώνει χθες, Τετάρτη, 1.547 νέα επιβεβαιωμένα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη μπήκαν στο «κόκκινο» επίπεδο συναγερμού 4, και θα αρχίσουν να εφαρμόζονται πιο αυστηρά μέτρα. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται Κοζάνη, Καστοριά, Σέρρες και Ιωάννινα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1956)
Tags:
κορονοϊός, μέτρα προστασίας, Μέτρα, κρούσματα, κρούσμα, εμπορικά καταστήματα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK