00:44 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (415)
0 10
Βρείτε μας

Διήμερη παράταση δόθηκε στη λειτουργία των κομμωτηρίων, που δεν θα κλείσουν το Σάββατο, αλλά τη Δευτέρα. Δεν έχει διευκρινιστεί από επίσημες φωνές, όμως, πώς θα μπορούν να τα επισκέπτονται οι πολίτες. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Αλαλούμ επικρατεί σχετικά με τα κομμωτήρια καθώς αποφασίστηκε διήμερη παράταση της λειτουργίας τους, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί το πώς θα μπορούν οι πολίτες να τα επισκεφθούν το Σαββατοκύριακο.

Το νέο lockdown ξεκινά από τις έξι το πρωί του Σαββάτου, θα έχει διάρκεια τριών εβδομάδων και ορίζει το κλείσιμο των περισσοτέρων καταστημάτων.

Στην περίπτωση των κομμωτηρίων, όμως, αποφασίστηκε να δοθεί μία διήμερη παράταση καθώς θα υπάρξει φόρτος εργασίας.

Κατά την εξειδίκευση των μέτρων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε πως τα κομμωτήρια θα μπορούν να είναι ανοιχτά και το Σάββατο και την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου και 8 Νοεμβρίου, εφόσον το επιθυμούν. Από τη Δευτέρα, όμως, τίθενται και αυτά σε αναστολή. 

Ο κωδικός SMS για τα κομμωτήρια το Σάββατο και την Κυριακή

Το ερώτημα, ωστόσο που υπάρχει είναι το πώς θα μπορέσουν οι πολίτες να πάνε στο κομμωτήριο αφού στις επιλογές των SMS για τις μετακινήσεις δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη.

Σύμφωνα με πηγές της πολιτικής προστασίας, που επικαλείται ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΚΑΪ, το SMS που θα καλύπτει αυτό το κενό είναι αυτό στον κωδικό 2.

Πρόκειται για την επιλογή για μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Θέμα:
Lockdown (415)
Tags:
Νίκος Χαρδαλιάς, lockdown, μετακινήσεις, κομμωτήριο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK