03:09 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τέσσερα ανήλικα κορίτσια εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής όπου φιλοξενούνται σε δομή. Το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιοποιεί φωτογραφίες τους ύστερα από εισαγγελικό αίτημα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για την εξαφάνιση τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών, τρία εκ των οποίων είχαν εξαφανιστεί και βρέθηκαν πριν λίγες μόλις μέρες

Σύμφωνα με τα όσα κάνει γνωστά το Χαμόγελο του Παιδιού εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής δύο 15χρονες, μία 16χρονη και μία 13χρονη. Στο πλαίσιο αυτό, το Χαμόγελο δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες των κοριτσιών μετά από εισαγγελικό αίτημα, καθώς οι νεαρές έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας με τις ανήλικες να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο εξαιτίας των τρεχουσών συνθηκών με την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Πελαγία Κ., 15 ετών, την Αμάντα Σ., 16 ετών, την Ιωάννα-Μαρία Μ., 15 ετών και την Σάλη Σ., 13 ετών.

Η Πελαγία έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Ιωάννα-Μαρία έχει ύψος 1.58 μ., είναι κανονική, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Τέλος, η Σάλη έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρη φόρμα και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Σημειώνεται ότι στις 4 Νοεμβρίου το Χαμόγελο είχε προβεί σε διαδικασίες δημοσιοποίησης της εξαφάνισης τους (για τρία από τα τέσσερα κορίτσια) οπού και είχαν βρεθεί την ίδια μέρα. Παρά ταύτα, σήμερα πραγματοποίησαν εκ νέου φυγή.

Tags:
εξαφάνιση, κορίτσια, Αγία Παρασκευή, Χαμόγελο του Παιδιού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK